spot_img
14.8 C
București
joi, iunie 8, 2023
AcasăDezvaluiriHALUCINANT: Baronul Oprişan, buget de un sfert de milion de euro pentru...

HALUCINANT: Baronul Oprişan, buget de un sfert de milion de euro pentru fratele unui lider PSD

-

Consiliul Județean Vrancea a alocat Serviciului Public Județean Salvamont pentru anul acesta un buget de cheltuieli de 1.010.000 lei.Serviciul funcționează cu un singur angajat, Adrian Vrabie, fratele lui  Cătălin  Vrabie, cumătrul Ralucăi Dan, mâna dreaptă a baronului Marian Oprișan. Prin comparație, Biblioteca Județeană, care are o activitate mult mai complexă și unde lucrează 45 de persoane, a primit o alocație de doar 1,9 milioane de lei. Deși beneficiază de un buget impresionant, Salvamontul este absent în teren, scrie Ziarul de Vrancea.

- Reclama -

Conform cifrelelor  aferente   primei   părți a anului, Salvamont a consumat 44.200 lei, ceea   ce, exprimat   în   procente, reprezintă 4,37% din totalul   alocat. Repartizând   suma   pe   cele   trei  luni, constatăm  că   serviciul a cheltuit 14.733 lei lunar, reprezentând   plățile   făcute cu salarizarea   unicului    angajat, mai scrie ZdV.

Munții   Vrancei nu sunt  nici   foarte   înalți  și   nici   prea   dificil de parcurs  astfel  că, anual, potrivit   statisticilor, numărul   incidentelor cu turiști   rătăciți   ce   necesită  ajutor nu depășește  cinci   sau   șase   cazuri. De salvarea   lor   se ocupă, de regulă,jandarmii  montani   sau   angajații   Parcului Natural Putna.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img