spot_img
5.3 C
București
marți, noiembrie 29, 2022
AcasăhighlightGuvernul tehnocrat numește oamenii UNPR în posturi cheie pentru fonduri europene: 5...

Guvernul tehnocrat numește oamenii UNPR în posturi cheie pentru fonduri europene: 5 miliarde euro

-

Simona Allice Man, fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), vicepreședinte UNPR, a fost numită în funcția de director general adjunct plăți și administrativ al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), au anunțat, miercuri, reprezentanții agenției, într-un comunicat remis AGERPRES.

- Reclama -

Un alt membru al UNPR, Liviu Neagu, este secretar general adjunct al Guvernului.

Noul director general adjunct va coordona activitatea Direcției Efectuare și Contabilizare Plăți Fonduri Europene, a Direcției Economice și Serviciul Recuperare Datorii.

Simona Man a fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, unde a coordonat și activitatea AFIR. Ea a fost numită pe 6 mai 2015 în funcția de secretar de stat la MADR în urma unei decizii a prim-ministrului de atunci, Victor Ponta, iar în data de 28 aprilie, a fost eliberată din funcție, conform unei Decizii a premierului Dacian Cioloș.

Anterior, Simona Man a ocupat funcția de președinte al Autorității Naționale pentru Turism, cu rang de secretar de stat, din care a fost eliberată printr-o altă decizie a premierului Victor Ponta, din data de 30 aprilie 2015.

România beneficiază de o alocare financiară totală de 9,47 miliarde de euro pentru întreaga perioadă de programare 2014 — 2020, iar alocarea bugetară totală pentru măsurile implementate la nivelul AFIR se ridică la 4,87 miliarde de euro.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img