spot_img
24.2 C
București
sâmbătă, iunie 3, 2023
AcasăAnalizeGuvernul spaniol le-a cerut "iertare" copiilor care au trebuit să stea închişi...

Guvernul spaniol le-a cerut „iertare” copiilor care au trebuit să stea închişi în case de la mijlocul lui martie

-

Unul dintre vicepreşedinţii guvernului de stânga al Spaniei le-a cerut joi „iertare” copiilor, care au trebuit să stea închişi în case de la mijlocul lui martie din raţiuni de izolare în faţa pandemiei de coronavirus şi care vor putea ieşi din nou începând de duminică, informează AFP conform Agerpres.

- Reclama -

„Această izolare nu a fost deloc uşoară pentru voi. Aţi fost nevoiţi să nu mai mergeţi la şcoală, să nu vă mai vedeţi cu mulţi dintre prietenii şi membrii familiilor voastre, să vă jucaţi acasă şi nu aţi mai putut ieşi afară pentru a vă juca”, a declarat Pablo Iglesias în timpul unei conferinţe de presă.

Pentru toate acestea, vă cerem iertare şi dorim să vă mulţumim pentru tot ce aţi făcut”, a adăugat vicepreşedintele guvernului, însărcinat cu probleme sociale şi care este de asemenea liderul partidului Podemos, stânga radicală.

Iglesias şi-a cerut de asemenea scuze pentru bâlbele guvernului în a anunţa atenuarea măsurilor de izolare pentru copii. „Vă cer iertare pentru că, este adevărat, în ultimele zile în cadrul guvernului nu am fost destul de clari când am explicat cum veţi putea ieşi” din case, a spus el.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img