spot_img
23.3 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăAnalizeGuvernul și Iohannis, șusanea la Cățeaua Leșinată CONTROVERSA ZILEI de Andrei Bădin

Guvernul și Iohannis, șusanea la Cățeaua Leșinată CONTROVERSA ZILEI de Andrei Bădin

-

de Andrei Bădin

- Reclama -

Deci mai vorbim peste o lună despre așa-zisul plan de relansare a economiei. La Clubul Diplomaților am asistat la un mare eșec de organizare și comunicare. Pe ăștia i-ar fi lăsat repetenți la comunicare și ăia de la Spiru Haret.

Cum spunea Radu Tudor pe facebook: seamănă mai curând cu La Cățeaua Leșinată!

Ghiță Falcă, responsabilul programului economic al PNL pentru locale, a grăit la Antena 3 că 80% din cele 100 miliarde euro pe care le dă Sică azi la bobor or să vină de la UE. Păi când? Planul UE de redresare economică nu e aprobat, bugetul multianual nici el…Bine, mai trebuie să facem și niște legi, cum ne-a anunțat și premierul cu jumătate de gură. Dar peste vreo lună… Asta era situația și acum o lună. Și acum două!

În rest am observat doar dorința Cancelarului Ionel de a da din coate ca ”amfitrion”, probabil spre disperarea lui Rareș Prea Fardatul.

”Reguli” de aur în comunicare: 1. Comunici scurt și de impact măsurile. Obligatoriu în primele 10-15 minute. Nu stă nimeni la lălăială o oră și. Dacă nu știi, stai acasă 2. Vii cu personaje credibile. Banca Națională de exemplu nu există în poveste. Nimeni din mediul de afaceri. Cu Ionel, Sică, Mîțu și Botoxata nu strângi clienți nici pentru o tablă în Cișmigiu 3. Când vii cu Botoxata să explice economia până și țata Leana pleacă la birtul din sat 4. ”Evenimentul” a fost de fapt un non eveniment. Nici un mesaj, lălăială. Ăștia sunt mai praf decât ăla cu 3 la BAC. Amin!

PS: Cred că singurul lucru de care se va ține Sică de cuvânt e că va da mălai la multinaționale.Că d-aia i-a chemat pe ambasadori. Unii au fir direct pe la DNA și poate uită de măști, Unifarm, dacă se plătește ”prețul corect”. Cum spunea foarte bine Radio Europa Liberă: așa zisul program nu are nici o sursă de finanțare.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...