Eugen Tomac: Cel mai bun program de relansare economică este scutirea mediului de afaceri de poverile fiscale prin reducerea de TAXE, TAXE, TAXE!

0
117

Cel mai bun program de relansare economică este scutirea mediului de afaceri de poverile fiscale prin reducerea de TAXE, TAXE, TAXE!Românii harnici trebuie ajutați prin măsuri îndrăznețe, iar reducerea taxelor și impozitelor îi va ajuta să-și revină după șocul COVID 19, a scris pe facebook europarlamentarul Eugen Tomac, președintele PMP.

CE SUSȚINE TOMAC:

Să alocăm cel puțin 30 de miliarde de Euro pentru INVESTIȚII, INVESTIȚII, INVESTIȚII. Autostrăzi, spitale, infrastructură pentru irigații. Acestea sunt vitale.

UE a suspendat toate regulile fiscale, prin urmare ne putem împrumuta pentru proiecte majore. Asta dacă avem curaj să direcționăm banii în investiții, nu în pomeni electorale.

Tot în această perioadă, Guvernul trebuie să oprească risipa banilor publici prin adoptarea legii blocate în Parlament de 3 ani privind TRANSPARENȚA, TRANSPARENȚA, TRANSPARENȚA totală în administrație. Fiecare contract, fiecare factură trebuie publicate pe site-ul tuturor instituțiilor publice din clipa în care sunt semnate. Acestea nu sunt secrete de stat, trebuie scoase la vedere. Așa vor ști toți cetățenii cât cheltuie și pe ce o primărie, un spital, o școală, un minister. TOTUL la vedere!

Acestea sunt măsuri care pot ajuta în mod real România. A trecut vremea angajamentelor, acum e nevoie de ACȚIUNE!