spot_img
17 C
București
marți, septembrie 27, 2022
AcasăDezvaluiriGuvernul Ponta îl propune pe omul Gazprom în Agenția Europeană de Energie

Guvernul Ponta îl propune pe omul Gazprom în Agenția Europeană de Energie

-

Guvernul l-a propus pe deputatul PSD Iulian Iancu sa ocupe functia de membru in Consiliul de Administratie al Agentiei Europene pentru Cooperarea Autoritatilor de Reglementare in Energie (ACER), scrie hotnews.ro.

- Reclama -

Iulian Iancu a fost acuzat că ar fi omul companiei ruse Gazprom. El este şi cercetat de DNA.

Iulian Iancu (PSD), pe care premierul Victor Ponta îl dorea la un moment dat  ministru al Energiei, a iesit din carti, la presiunea SUA, au declarat ”Evenimentului zilei” surse din mediul politic tocmai din cauza acestor acuzații.

În celebrul scandal ”Wikileaks”, Iulian Iancu era bănuit de  legături cu Gazprom.

Deputatul PSD Georgian Pop apare în doar trei cablograme Wikileaks provenite de la Ambasada SUA la Bucureşt.

În momentul în care Georgian Pop spunea oficialilor ambasadei posibilele numiri la diverse ministere, el a ajuns şi la ministerul Economiei. Iată ce consemnează cablograma: ”Economie şi Energie: (PSD) Iulian Iancu. (Comentariul lui Pop: Atenţie la acest tip – el este cumpărat de Gazprom (he’s owned by Gazprom) şi va susţine South Stream şi propunerile ruseşti privind capacităţile de stocare a gazului în Mediaş, Moldova şi Bucureşti.

„WikiLeaks de România” conţine 1.027 de cablograme, însumând peste 2.700 de pagini, în marea lor majoritate corespondenţa dintre Ambasada SUA la Bucureşti şi Departamentul de Stat. Acestea acoperă perioada anilor 2000-2010. Organizaţia WikiLeaks a fost fondată în anul 2006 de australianul Julien Assange, expert în calculatoare şi presupus hacker. Scopul organizaţiei era acela de a publica documente secrete sau sensibile, obţinute de la anonimi dispuşi să le pună la dispoziţie.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...