spot_img
14.6 C
București
sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăActualitateGuvernator italian: Secretarul general al NATO e semianalfabet. Am creat cu mâinile noastre nebunia....

Guvernator italian: Secretarul general al NATO e semianalfabet. Am creat cu mâinile noastre nebunia. De ce? Pentru lărgirea NATO în Ucraina. Mergeți la diavol!!! 

-

Guvernatorul Regiunii italiene Campania, Vincenzo De Luca, a vorbit și despre războiul din Ucraina în timpul discursului său la adunarea publică a Confindustria Benevento. De Luca a criticat gestionarea situației din Ucraina de către NATO, numindu-l pe actualul secretar NATO „semi-analfabet”, scrie affaritaliani.it conform Gazeta Românească de la Roma.

- Reclama -

„Am creat cu mâinile noastre nebunia. De ce? Pentru lărgirea NATO în Ucraina. Mergeți la diavol!!! Spunem că trebuie să facem războiul democrației contra dictaturii? Atunci să spunem lumii că nu mai vorbim cu China, cu Arabia Saudită, cu Emiratele Arabe Unite, nu mai vorbim cu două treimi din lume unde nu este democrație. Noi indicăm o perspectivă spre al treilea război mondial. Suntem într-adevăr la nebunie”, a spus el.

„Este păcat că în Statele Unite nu mai există Kissinger, nici măcar Brzezinski, acei mari diplomați care aveau în primul rând simțul istoriei, nu acești primitivi, grosolani, semi-analfabeți care vorbesc fără să măsoare greutatea cuvintelor.Și îi regret pe Aldo Moro, Andreotti, marii noștri oameni de stat, care înainte de a deschide gura cunoșteau istoria țărilor, a Europei, și nu erau semi-analfabeți ca secretarul NATO”, a mai opinia De Luca.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img