spot_img
29.3 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăAnalizeGrupul de la Cluj papă banii Centenarului

Grupul de la Cluj papă banii Centenarului

-

Aseară am văzut la A3 un sondaj realizat de Felix Rache pe banii de la Guvern dedicați Centenarului. Destul de prostește puse întrebările, răspunsurile previzibile, fără relevanță, ceea ce m-a dus cu gândul că avem de-a face cu un chestionar mai amplu care include și elemente politice. Am căutat să văd cine l-a realizat. Surpriză! Pe slide-urile prezentate de Mihai Gâdea nu apărea nimic. Parcă ar fi întrebat Rache vreo 1087 de oameni, după care a introdus datele și a făcut prezentarea. Pe care a dat-o la A3, scrie pe facebook jurnalistul Dan Andronic.

- Reclama -

Săpând puțin, am aflat. Este vorba despre IRES. Institutul pe care l-a păstorit Vasile Dâncu, folosit intens și de Florian Coldea pe vremurile bune. Zilele astea vom pune câteva întrebări la Guvern legat de transparența cheltuirii banilor. Dar concluzia este clară: Grupul de la Cluj este back in business! Pe banii Centenarului. 
One big happy family!, mai susține el.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...