spot_img
9.5 C
București
sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăDezvaluiriColonelul Dragomir, avertisment pentru Iohannis: Știe că realitatea statului paralel este pe...

Colonelul Dragomir, avertisment pentru Iohannis: Știe că realitatea statului paralel este pe cale să îl ajungă din urmă

-

Presedintele Iohannis spune in discursul aniversar de Ziua Nationala ca statul paralel este o fictiune.Presedintele face acest lucru pentru ca stie ca realitatea statului paralel este pe cale sa il ajunga din urma, scrie pe facebook fostul colonel SRI, Daniel Dragomir.

Va avea doar doua variante:Fie a stiut despre statul paralel si a conspirat impreuna cu acesta. Fie nu a stiut despre statul paralel si aduci nu si-a indeplinit rolul constitutional.Presedintele ar fi trebuit sa sprijine efortul patriotic al Parlamentului de a pune capat abuzurilor si ilegalitatilor si acestei epoci a Securitatii 2.0.Traiasca Romania!, mai scrie Dragomir.

- Advertisement -

„Mi-aș fi dorit ca în ultimul an, cu atât mai mult cu cât este anul premergător Centenarului, să fi văzut o mai mare preocupare a decidenților politici pentru consolidarea democrației în țara noastră a independenței Justiției și pentru întărirea practicilor de guvernare în beneficiul tuturor românilor, nu al unor grupuri. Vedem în schimb o mare preocupare pentru identificarea unor teme paralele cu așteptările românilor și cu interesele strategice pe termen lung ale țării noastre. De teama Justiției și a statului de drept, unii inventează scenarii despre un alt fel de stat. Nu știu cui pot folosi aceste ficțiuni, dar sunt convins că viitorului României nu”, a susținut Iohannis într-un discurs vineri seară la recepția de ziua națională.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img