spot_img
32.5 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăDezvaluiriColonelul Dragomir, avertisment pentru Iohannis: Știe că realitatea statului paralel este pe...

Colonelul Dragomir, avertisment pentru Iohannis: Știe că realitatea statului paralel este pe cale să îl ajungă din urmă

-

Presedintele Iohannis spune in discursul aniversar de Ziua Nationala ca statul paralel este o fictiune.Presedintele face acest lucru pentru ca stie ca realitatea statului paralel este pe cale sa il ajunga din urma, scrie pe facebook fostul colonel SRI, Daniel Dragomir.

- Reclama -

Va avea doar doua variante:Fie a stiut despre statul paralel si a conspirat impreuna cu acesta. Fie nu a stiut despre statul paralel si aduci nu si-a indeplinit rolul constitutional.Presedintele ar fi trebuit sa sprijine efortul patriotic al Parlamentului de a pune capat abuzurilor si ilegalitatilor si acestei epoci a Securitatii 2.0.Traiasca Romania!, mai scrie Dragomir.

„Mi-aș fi dorit ca în ultimul an, cu atât mai mult cu cât este anul premergător Centenarului, să fi văzut o mai mare preocupare a decidenților politici pentru consolidarea democrației în țara noastră a independenței Justiției și pentru întărirea practicilor de guvernare în beneficiul tuturor românilor, nu al unor grupuri. Vedem în schimb o mare preocupare pentru identificarea unor teme paralele cu așteptările românilor și cu interesele strategice pe termen lung ale țării noastre. De teama Justiției și a statului de drept, unii inventează scenarii despre un alt fel de stat. Nu știu cui pot folosi aceste ficțiuni, dar sunt convins că viitorului României nu”, a susținut Iohannis într-un discurs vineri seară la recepția de ziua națională.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...