spot_img
27.8 C
București
sâmbătă, mai 21, 2022
AcasăAnalizeGruia Stoica anunță planuri mari la RAFO Onești și extinderea pe noi...

Gruia Stoica anunță planuri mari la RAFO Onești și extinderea pe noi 6 piețe europene

-

Gruia Stoica, patronul Grampet,are planuri mari privind platforma RAFO Onești. Într-un interviu acordat publicației Capital, el explică planurile sale cu RAFO, dar și alte planuri privind dezvoltarea grupului său de firme.

În prezent, Gruia Stoica analizează extinderea pe alte șase piețe europene – Macedonia, Muntenegru, Slovacia, Cehia, Belgia și Olanda. În contextul reconfigurării lanțurilor de aprovizionare la nivel global și al planurilor de infrastructură uriașe anunțate în Europa, ne menținem planurile de extindere în alte țări regiune, respectiv Macedonia, Muntenegru, Cehia, Belgia și Olanda.

„Recent, am decis să mergem un pas mai departe și să analizăm oportunitatea extinderii în Polonia, una dintre cele mai competitive piețe emergente din regiune. Separat, vrem să dezvoltăm pe platforma fostei rafinării RAFO Onești un proiect verde – un parc fotovoltaic întins pe o suprafață de 200 hectare și un sistem de stocare a energiei în acumulatori Litiu-Ion. Pe termen lung, ne propunem să construim aici și o instalație pentru producerea de hidrogen verde”, spune el.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...