spot_img
27.8 C
București
sâmbătă, mai 21, 2022
AcasăAnalizeGrindeanu nu îi ia CFR Călători lui Ludovic Orban

Grindeanu nu îi ia CFR Călători lui Ludovic Orban

-

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu (PSD), se pregătește să gireze menținerea omului lui Ludovic Orban (fost PNL) la CFR Călători, în funcția de director general, scrie Club Feroviar.

Miercuri, pentru ora 14.00, este programată o ședință a Consiliului de Administrație al Societății Naționale de Transport Feroviar de Călători (SNTFC) CFR Călători, pe a cărei ordine de zi se află prelungirea cu încă două luni a mandatului de director general interimar al lui Traian Preoteasa.

Acesta este un apropiat al fostului premier liberal Ludovic Orban. După schimbările de la vârful Partidului Național Liberal, inclusiv alegerea în funcția de președinte a lui Florin Cîțu, Ludovic Orban a părăsit partidul și și-a înființat o nouă formațiune politică. Acum însă, el încearcă să-și mențină prietenul la conducerea operatorului feroviar de stat.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...