Grindeanu la Pro România/ Ponta: Vine

0
211

Sorin Grindeanu păstrează misterul în ceea ce privește aderarea sa la Pro România. După ce Victor Ponta a dat asigurări joi la Reșița, într-o conferință de presă, că partidul pe care îl reprezintă va mai câștiga un fost premier, Grindeanu nu se aruncă să facă declarații, scrie Express de Banat.

Victor Ponta, președintele Pro România, nu s-a ferit să dezvăluie că printre cei care se vor mai înscrie în perioada următoare în partid se numără un al patrulea fost premier, cu bătaie directă spre Sorin Grindeanu.

„Grindeanu vine la momentul oportun, nu am dubii”, a întărit ideea Victor Ponta astăzi, într-o altă conferință de presă susținută, de această dată, la Timișoara.

Contactat telefonic de Express de Banat, fostul prim-ministru, Sorin Grindeanu, nu a confirmat, dar nici nu a infirmat afirmațiile președintelui Pro România. Întrebat când se va alătura echipei partidului Pro România, Sorin Grindeanu nu a dorit să avanseze o dată exactă: „Nu comentez”, a fost singura mențiune pe care fostul premier a făcut-o referitor la acest subiect.