spot_img
21.2 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăAnalizeGrindeanu anunț la CJ Dâmbovița: Contractul pentru Bâldana-Titu va fi semnat în...

Grindeanu anunț la CJ Dâmbovița: Contractul pentru Bâldana-Titu va fi semnat în ianuarie. Urmează Târgoviște-Sinaia

-

Contractul pentru modernizarea DN 7 (Bâldana-Titu) poate fi semnat în ianuarie 2022, a anunțat luni ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu, cu ocazia unei vizite la Consiliul Județean Dâmbovița.

- Reclama -

Pe 20 decembrie 2021, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractului ”Proiectare şi Execuţie Lărgire la 4 benzi a DN 7 Bâldana-Titu km 30+950 – 52+350”.

Noul ofertant declarat câstigător este Asocierea Cosedil Spa – Chirulli Andrea Impresa Individuale – S.C. Total Road S.R.L. – S.C. Bit Invest S.R.L., cu preţul de 242,36 milioane de lei fără TVA. Durata contractului este de 26 de luni (6 luni perioada de proiectare şi 20 de luni perioada de execuţie a lucrărilor). Perioada de garanţie a lucrărilor este de 10 ani.

Lucrările de lărgire la 4 benzi se vor executa pe o lungime de 21,40 km.

Grindeanu a prezentat detalii și despre alte proiecte din județul Dâmbovița.

„Acum la Consiliul Județean Dâmbovița. Discut cu parlamentarii și autoritățile locale despre dezvoltarea infrastructurii din județ. Concret, discutăm despre modernizarea DN71 Bâldana-Târgoviște-Sinaia. Am reluat procedura și anul viitor semnăm contractul”, a scris Grindeanu pe pagina sa de Facebook.

Mai exact, pentru sectorul Bâldana – Târgoviște va fi trimisă spre avizare documentația pentru licitație în ianuarie anul viitor. De asemenea, tot luna viitoare urmează să fie depuse ofertele pentru Târgoviște – Sinaia, potrivit calendarului anunțat de Grindeanu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...