spot_img
23.7 C
București
vineri, aprilie 12, 2024
AcasămediuGrigore Leșe susține că ar fi fost păcălit de trupa Taxi

Grigore Leșe susține că ar fi fost păcălit de trupa Taxi

-

Grigore Leșe afirmă într-o declarație pentru activenews.ro că nu a fost informat de către realizatorii clipului trupei Taxi despre ce este vorba, spunându-i-se că este vorba despre bisericile de lemn din patrimoniul național.

UPDATE/ CITIȚI ȘI:SCANDALUL CLIPULUI CU CATEDRALA: Trupa Taxi publică e-mailuri care dovedesc că Grigore Leșe a MINȚIT

- Advertisement -

Artistul susține că nu are nimic împotriva construcției Catedralei Mântuirii Neamului și că va cere producătorilor clipului să fie scos din videoclip.

CITIȚI ȘI:Taxi, piesă-manifest împotriva Catedralei Mânturiii Neamului, împreună cu Oana Pellea, Victor Rebengiuc, Andreea Esca, Mircea Cărtărescu și alții

- Advertisement -

„Eu m-am dus la o înregistrare cu Taxi, crezând că este vorba despre spiritualitate și nicio clipă nu am știut că este un clip împotriva construcției Catedralei. Eu îmi vad de muzica mea, eu am fost botezat într-o biserică de lemn, am aceste date, din familie.Nu am nimic împotriva construcției Catedralei. Eu am crezut că este un clip despre biserici, despre lemn, despre credință. Am zis că dacă vin atâția artiști, atunci vin și eu. Lui Dumnezeu îi place lemnul, atât am zis. Hristos a fost răstignit pe lemn, trunchiul de Templu a fost la început pe lemn, bisericile din Maramureș sunt în patrimoniul UNESCO, glasul meu vine de-acolo, am zis să particip. N-am niciun contract cu ei, a fost vorba de o simplă filmare. Nici nu i-am văzut pe toți care urmau să participe și apoi a început povestea asta. Eu nu am probleme cu Catedrala, cu construcția Catedralei, nu am ce căuta într-o poveste din asta. O să cer să mă scoată afară din videoclip. Am vorbit cu producătorul și o să cer să mă scoată afară din clip, nu am contract cu ei și o să o rezolv foarte simplu. Nu vreau să intru în povești de genul acesta, într-o lume învrăjmășită cum e în ziua de azi…Eu cred că s-a mai întâmplat și cu alții chestia asta, că n-au înțeles despre ce a fost vorba( în clip -n.n.)”, ne-a declarat Grigore Leșe.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img