spot_img
23.8 C
București
sâmbătă, aprilie 13, 2024
AcasăAnalizeGoogle nu renunță la Rusia chiar dacă are conturile blocate

Google nu renunță la Rusia chiar dacă are conturile blocate

-

Google va continua să lucreze în Rusia, în ciuda falimentului inițiat și a închiderii birourilor, a declarat un reprezentant al Google pentru Agenţia TASS.

„Cu ceva timp în urmă, Google a suspendat marea majoritate a operațiunilor comerciale din Rusia. Astăzi, vă anunţăm că blocarea contului bancar Google Rusia a făcut imposibilă funcționarea biroului nostru din Rusia, inclusiv păstrarea angajaților și plata forței de muncă de pe teritoriul rus, plata furnizorilor și contractori, precum și îndeplinirea altor obligații financiare” – a declarat reprezentantul Google.

- Advertisement -

„Cu toate acestea, știm că populaţia din Rusia se bazează pe serviciile noastre pentru a avea acces la informații de calitate și vom continua să oferim utilizatorilor noștri servicii gratuite precum „Search”, „YouTube”, „Gmail”, „Maps”, „Android” și „Play” – a subliniat acesta. Anterior, „filiala” rusă a Google și-a anunțat intenția de a depune o declaraţie de faliment din cauza incapacității de a-și îndeplini obligațiile, aşa cum reiese din materialele publicate pe „FedResurs”./ssirbu/lalexandrescu

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img