spot_img
18.1 C
București
luni, octombrie 3, 2022
AcasăAnalizeGiurgiu aproape de o investiție importantă

Giurgiu aproape de o investiție importantă

-

Giurgiu este din ce în ce mai aproape de a primi o investiție privată în valoare totală de aproximativ 3️⃣0️⃣0️⃣ 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨.1️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ noi locuri de muncă pentru giurgiuveni!, susține deputata PNL de Giurgiu Gabriela Horga pe facebook.

CE SUSȚINE GABRIELA HORGA:

A𝐯𝐞𝐬𝐭𝐚 𝐁𝐚𝐭𝐭𝐞𝐫𝐲 & 𝐄𝐧𝐞𝐫𝐠𝐲 𝐄𝐧𝐠𝐢𝐧𝐞𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 (𝐀𝐁𝐄𝐄) este o companie specializată în producerea de baterii pentru industria auto.

🗂 Am avut numeroase întâlniri împreună cu europarlamentarul Dan Motreanu, președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, și cu primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu, în cadrul cărora compania și-a manifestat dorința de a colabora cu cele doua instituții în vederea construirii și exploatării la Giurgiu a unei fabrici de baterii, iar săptămâna aceasta a fost aprobată scrisoarea de intenție și colaborarea cu Consiliul Județean Giurgiu pentru demararea investiției.

📝 În cursul săptămânii viitoare va avea loc o nouă întâlnire de lucru între reprezentanții ABEE, președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, și primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu, întâlnire în cadrul căreia vom stabili calendarul investiției.

𝐃𝐫𝐚𝐠𝐢 𝐠𝐢𝐮𝐫𝐠𝐢𝐮𝐯𝐞𝐧𝐢, vă mulțumesc pentru încrederea acordată și vă asigur că vom lucra la fel de intens și eficient ca până acum pentru ca Giurgiu să se schimbe!

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...