Gigi Becali va „accesa” la alianța PRU, PRM şi Noua Dreaptă

0
231
foto CODRUTA DRAGOESCU

Partidele naţionaliste PRU, PRM şi PND vor constitui o alianţă politică, intitulată Blocul Identităţii Naţionale în Europa, respectiv „BINE”, protocolul de constituire fiind semnat duminică, iar cererea de înregistrare la Tribunal urmând a fi transmisă săptămâna viitoare.

La conferinţa de presă au luat cuvântul şi Adrian Popescu, prezentat de Diaconu drept preşedintele PRM, dar şi Tudor Ionescu, prezentat ca preşedinte al Partidului Noua Dreaptă (PND).

Adrian Popescu a precizat că la această alianţă va „accesa” şi Gigi Becali.

„Am permisiunea domnului Gigi Becali, cu care am discutat acum două zile, să vă comunic că şi dânsul va <accesa> la această alianţă pentru că este un bun român şi pentru că a înţeles că este momentul toţi care cred şi simt româneşte şi cred în viitorul României să ni se alăture”, a spus Adrian Popescu.

„Bogdan Diaconu are o colaborare cu Adrian Popescu şi cu Tudor Ionescu. PRU are o colaborare cu PRM şi cu Noua Dreaptă. Aceasta este formula politică care ne vom prezenta în alegerile care vor urma şi în faţa românilor. Nu există niciun proiect comun între PRU sau Bogdan Diaconu şi fostul prim-ministru Victor Ponta şi nu vom mai permite nimănui să folosească naţionalismul românesc pentru a-şi duce bătăliile de putere din PSD sau din altă parte”, a spus Bogdan Diaconu.

El a mai spus că i-a dat asigurări în acest sens liderului PSD Liviu Dragnea.