Ghiță: Pe vremea lui Kovesi, s-au furat miliarde. Ea era stăpâna, șefa

0
172

„Dacă nu prinde postul (n.r. de procuror-șef al Parchetului European), are o mare problemă în România. Pe vremea lui Kovesi, s-au furat miliarde. Ea era stăpâna, șefa. În vremea ei România a fost furată cum nu s-a furat nici pe vremea hitleriștilor. Eu nu știu cum au furat la ANRP, la medicamente, câte un miliard pe ani? Nu știu cum s-a furat la autostrăzi, la energie? Nu știu cum l-au băgat în pușcărie pe Șereș (n.r. fost ministru al Economiei) ca să fure la energie? S-a furat cu știința și cu complicitatea ei. S-au furat câte 5 miliarde de euro pe an în ultimii 10 ani. O să încep să fac niște dezvăluiri despre cum s-a furat România.”, a declarat Sebastian Ghiță, la România TV.

Sebastian Ghiță a avut o joi seara o intervenție telefonică la România TV, unde a vorbit despre dosarul în care fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, este acuzată de luare de mită, mărturie mincinoasă și abuz în serviciu. 

„Confirm audierea și cred că e foarte important pentru noi toți care timp de 10 ani am spus că ce face doamna Kovesi este greșit, justiție în stradă, la televizior, să nu facem ca dânsa și ca domnul Negulescu. Și de aceea confirm audierea dar o să fac tot efortul să nu interferez în ancheta doamnei procuror.”, a declarat Sebastian Ghiță.