spot_img
26.9 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăALEGERI 2020Gherila nevestei liberalului care vrea Primăria Baia Mare

Gherila nevestei liberalului care vrea Primăria Baia Mare

-

În grupul de Whatsapp creat pentru promovarea candidatului PNL la Primăria Baia Mare, soția acestuia dă indicații și instigă tinerii liberali. După cum puteți vedea în imagine, Adriana Cirț, soția candidatului PNL, folosește la adresa tinerilor liberali cuvinte de genul “tinerii de la gherila” și dă indicații despre cum să fie atacat în mediul online primarul municipiului Baia Mare. Tinerii sunt îndemnați să atace asfaltările care se derulează în această perioadă în municipiul Baia Mare, care în opinia soției candidatului ar fi mită electorală, scrie ActualMM.

- Reclama -

Postarea nu i-a convins însă pe tinerii liberali băimăreni, mulți părăsind grupul după cum se poate vedea din capturile foto.

Când am fost președintele Tineretului Liberal in Baia Mare i-am protejat mereu pe tineri și i-am ținut departe de jocurile meschine ale unora care își vedeau propriul interes și voiau sa ii folosească doar ca masa de manevra. Ii înțeleg pe tinerii care au părăsit acest grup și cunoscându-i pe alții cred ca vor renunța și ei. Cu atât mai mult cu cât CEL este organizație de elevi (sub 18 ani majoritatea). Organizațiile de tineret din partide ar trebui sa pregătească noii lideri ai partidului nu niște “păpuși” in mâinile unor păpușari. Unii din acești “păpușari” au venit in partid doar pentru aceasta campanie, iar apoi se vor duce tot așa de repede cum au venit. Tinerii de azi au suficiente cunoștințe încât sa gândească și sa se exprime liberi fără a li se da texte construite sau sugestii. Campaniile vin și trec, oamenii de caracter rămân. Nu in ultimul rând, in oraș s-a lucrat mereu ceva. O administrație care tine la cetățeni își face datoria in fiecare zi nu se oprește in ultimul an de mandat pentru a nu fi acuzata de campanie. Trist ca se folosesc tinerii (mai ales minorii din CEL=clubul elevilor liberali) pentru jocurile murdare ale unora care au alte interese decât binele lor, al tinerilor”, a scris Radu Ardelean.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...