spot_img
26.9 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăALEGERI 2020Comedie liberală la Arad regizată de „ioroparlamentarul“ de Brad: Nu poți să...

Comedie liberală la Arad regizată de „ioroparlamentarul“ de Brad: Nu poți să nu râzi și să nu plângi în același timp, când vezi că Orban a venit până la Arad, pe banii noștri, să semneze un „ACORD DE COLABORARE pentru identificarea unor surse de finanțare necesare regenerării Cetății Aradului”

-

Am asistat ieri la un nou episod al comediei liberale, regizat de „ioroparlamentarul“ de Brad, Ghiță Falcă, cu bufonul LuCOVID Orban în rol principal. Un exercițiu ieftin de imagine, pe bani publici, desfășurat în instituții publice, prin care sinistrul personaj Falcă încearcă să păcălească din nou arădenii că e preocupat și de altceva în afară de a-și umfla buzunarele, așa cum a făcut-o în ultimii 16 ani, din poziția de primar. Nu poți să nu râzi și să nu plângi în același timp, când vezi că Orban a venit până la Arad, pe banii noștri, să semneze un „ACORD DE COLABORARE pentru identificarea unor surse de finanțare necesare regenerării Cetății Aradului”. Adica ce? Adica, NIMIC!, a scris pe facebook senatorul PSD Mihai Fifor, candidat la Primăria Arad.

- Reclama -

CE MAI SUSȚINE MIHAI FIFOR:

Ani de zile, baronul portocaliu Falcă a refuzat să redea acest obiectiv arădenilor, a refuzat să reabilteze unitatea militară din Gai, pentru ca batalionul din cetate să se mute în acea locție, a refuzat să ridice locuințele ANL, așa cum s-a angajat prin protocolul din 2010, semnat cu Ministerul Apărării Naționale.

A venit LuCOVID Orban de la București, pe banii noștri, să semneze un alt protocol (îi place cuvântul ăsta, care duce cu gândul la șpriț), pentru centura ocolitoare est. Nu au sursă de finanțare, dar dă bine în campania electorală să vinzi gogoși arădenilor, că faci o centură pe care baronul portocaliu Falcă o promite de 20 de ani.

A mai venit LuCOVID să laude sistemul de sănătate arădean și să promită fonduri pentru spitale, uitând că am fost în topul focarelor din țară, în criza de coronavirus, uitând să le spună arădenilor că avem cel mai slab președinte de Consiliu județean din istorie, că sunt zeci de morți pe care acești politruci liberali îi au pe conștiință, din cauza incompetenței.

Cât mai acceptăm batjocura pedelisto-liberală, dragi arădeni? Câți oameni trebuie să mai moară, ca acești incompetenți să fie dați jos din funcțiile pe care s-au cocoțat prin minciună și din care s-au îmbogățit peste noapte? Nu credeți că a venit timpul să-i trimitem acasă, să vindecăm Aradul de această ciumă galbenă?

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...