spot_img
20.9 C
București
luni, mai 27, 2024
AcasăAnalizeGheorghe Flutur: Dacă Autostrada A7 în trei ani de zile va prinde...

Gheorghe Flutur: Dacă Autostrada A7 în trei ani de zile va prinde contur, eu cred că bucureştenii se vor putea gândi ”Ne urcăm în vinerea Paştelui în maşină şi mergem să vedem Bucovina” 

-

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat joi, că dacă Autostrada A7 în trei ani de zile va prinde contur, crede că bucureştenii se vor putea gândi, ne urcăm în vinerea Paştelui în maşină şi mergem să vedem originalul, Bucovina la ea acasă, autenticul, el precizând că Bucovina a început să devină şi brandul şi destinaţia autenticului, pe primul loc. Flutur a anunţat că la Siret se va deschide în data de 23 mai Muzeul Istoriei Evreilor din Bucovina.

”Bucovina sunt convins că a început să devină şi brandul şi destinaţia autenticului, pe podium, pe primul loc. Dacă Autostrada A7 în trei ani de zile va prinde contur, pentru că luptăm din răsputeri şi acum am primit finanţare şi de la Paşcani în sus, până la Siret, eu cred că în trei ani de zile, bucureştenii se vor putea gândi, ne urcăm în vinerea Paştelui în maşină şi mergem să vedem originalul, Bucovina la ea acasă, autenticul”, a spus Gheorghe Flutur, la Prima News. 

- Advertisement -

 ”Noi, la capăt de autostradă, ne pregătim, nu stăm”, a mai spus preşedintele CJ Suceava. 

”Evenimente, muzee, mănăstirile consolidate, am avut foarte multe proiecte pe consolidarea mănăstirilor, că vorbim de Putna, Voroneţ, Suceviţa, Probota, Slatina, biserici din lemn. Asta înseamnă o pregătire pentru ca Bucovina să devină o destinaţie turistică puternică pentru turismul religios, tradiţional, pentru agroturism. Am dat drumul la un nou tronson nou de Mocăniţă, la Moldoviţa. Plutăritul, vrem vara să facem o obişnuinţă din plutărit. Turismul montan, TransRarăul. Pregătim Stelele Rarăului, o lună pentru tineri, un festival pentru tineri, pe munte. cu cortul. Spectacole şi evenimente culturale care plac tinerilor, un Untold al muntelui, dar altfel”, a completat Flutur. 

- Advertisement -

Preşedintele CJ Suceava a anunţat că la Siret ”va fi o capodoperă, Muzeul Istoriei Evreilor din Bucovina”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img