spot_img
0.1 C
București
vineri, ianuarie 27, 2023
AcasăActualitateGermania și SUA au făcut experimente biologice militare în peste 30...

Germania și SUA au făcut experimente biologice militare în peste 30 de laboratoare secrete din Ucraina

-

Germania, la fel ca SUA, a efectuat cercetări biologice militare în laboratoarele ucrainene, a declarat joi ministrul rus de externe Serghei Lavrov într-un interviu acordat TASS, în marja Forumului Economic Internațional de la Sankt Petersburg (SPIEF).

- Reclama -

„Când au fost descoperite fapte oribile despre ce fel de activitate biologică militară desfășurau americanii în Ucraina, și nu numai americanii, ci și germanii – trei duzini de laboratoare din cincisprezece orașe ucrainene erau într-un stadiu foarte avansat de dezvoltare a agenților patogeni extrem de periculoși și au experimentat asupra oamenilor – Duma noastră de Stat și Consiliul Federației au creat o comisie specială care va investiga aceste fapte”, a menționat înaltul diplomat rus.

„Am invitat reprezentanții SUA să vină acolo și să participe la aceste audieri, mai ales că subsecretarul de stat al SUA Victoria Nuland, la audierile din Congresul SUA, a spus că aceste laboratoare conțin informații care nu ar trebui să „cadă în mâinile Rusiei”. că cu siguranță aici este nevoie de o conversație sinceră”, a conchis el.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img