spot_img
24.4 C
București
sâmbătă, octombrie 1, 2022
AcasăAnalizeGermania acuză Ungaria: Legea care interzice ”promovarea homosexualităţii'” încalcă în mod clar...

Germania acuză Ungaria: Legea care interzice ”promovarea homosexualităţii’” încalcă în mod clar valorile UE

-

Noua lege adoptată în Ungaria care interzice ”promovarea homosexualităţii” în rândul persoanelor sub 18 ani încalcă în mod clar valorile Uniunii Europene, a declarat marţi ministrul german pentru Afaceri Europene, Michael Roth, relatează Reuters conform Agerpres.

- Reclama -

„Uniunea Europeană nu este în primul rând o piaţă unică sau o uniune monetară. Suntem o comunitate de valori, aceste valori ne unesc pe toţi”, a declarat ministrul Michael Roth înainte de o reuniune cu omologii săi din UE, la Luxemburg.

„Nu ar trebui să existe nicio îndoială că minorităţile, inclusiv minorităţile sexuale, trebuie tratate cu respect”, a mai spus ministrul german.

Textul legii adoptate săptămâna trecută la Budapesta prevede că „pornografia şi conţinutul ce reprezintă sexualitate sau promovează devierea identităţii de gen, schimbarea sexului şi homosexualitatea nu trebuie să fie accesibile celor cu vârsta sub 18 ani”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...