spot_img
23.4 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăAnalizeGeorge Soros, prins într-o afacere cu migranți ilegali

George Soros, prins într-o afacere cu migranți ilegali

-

Grupul finanțat de magnatul George Soros îi ajută pe imigranții ilegali în SUA să evite arestarea, transmite Fox Business

- Reclama -

Chris Farrell de la Judicial Watch susține că un grup finanțat de Soros a lansat o aplicație smartphone pentru a-i ajuta imigranții ilegali să evite autoritățile federale.

George Soros, potrivit unui raport, finanțează o aplicație smartphone pentru a ajuta imigranții ilegali să evite autoritățile federale de imigrare.

Grupul din spatele aplicației, Notifica, este numit United We Dream și a fost fondat de o organizație care primește finanțare de la contribuabili din SUA.

„Această aplicație este destul de scandaloasă”, a declarat directorul executiv al Departamentului de Cercetare Chris Farrell la FOX Business.

George Soros a fost acuzat și că s-ar afla în spatele afacerii migranților din Europa. Premierul maghiar Viktor Orban a formulat mai multe acuzații în acest sens.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...