spot_img
20 C
București
luni, mai 27, 2024
AcasăAnalizeGeorge Simion: Noi nu suntem un partid politic, suntem răzbunarea românilor asupra...

George Simion: Noi nu suntem un partid politic, suntem răzbunarea românilor asupra hoţilor care distrug de 34 de ani ţara

-

Preşedintele AUR, George Simion, a afirmat joi că Alianţa pentru Unirea Românilor nu vrea să fie „încă un parazit pe spatele statului român”, a susţinut că el nu va fi „prizonier al vreunei camarile de partid, cum sunt Ciucă şi Ciolacu”, şi a dat asigurări că nimeni „nu o să fure” partidul, aşa „cum i-a fost furat lui Nicuşor Dan USR-ul”.

„Nu au înţeles că noi nu vrem să fim încă un partid politic, încă un parazit pe spatele statului român. Eu, George Simion, nu voi fi prizonier al vreunei camarile de partid, cum sunt Ciucă şi Ciolacu vârfurile găştilor infracţionale PSD şi PNL şi nici nu o să fure nimeni AUR-ul, cum i-au furat lui Nicuşor Dan, USR-ul. Noi nu suntem un partid politic, suntem răzbunarea românilor asupra hoţilor care distrug de 34 de ani ţara. Suntem palma pe care o dăm comasaţilor”, a declarat Simion la un eveniment de lansare a campaniei oficiale pentru alegerile din 9 iunie.

- Advertisement -

El a adăugat că mişcări precum comasarea alegerilor sau „infiltrarea agenţilor de influenţă” în interiorul partidului său au întărit AUR, nu l-au îngenuncheat, subliniind că a venit timpul pentru o nouă clasă politică.

„Este timpul pentru o nouă clasă politică, nu eram pregătiţi pentru alegerile locale, dar ne-am regrupat instant (…). Noi suntem AUR şi este timpul să dăm voce unei noi clase politice. Au comasat alegerile, ne-au băgat infiltraţi, iepuraşi, căţei din ăştia mici, să încerce să sperie alegătorii. Doar nu credeaţi că nu vor exista trădători. Au crezut că ne vor pune în genunchi prin aceste mişcări, prin comasarea alegerilor, prin infiltrarea agenţilor de influenţă în interiorul AUR, dar nu şi-au dat seama că toate aceste lucruri ne-au întărit, ne-au făcut să realizăm şi mai mult importanţa alegerilor din acest an şi mizele care sunt în joc”, a spus liderul AUR.

- Advertisement -

Totodată, Simion a afirmat că soluţia pentru Bucureşti este Mihai Enache, candidatul AUR pentru Primăria Capitalei.

„Îl avem pe Mihai Enache, omul de AUR pentru Bucureşti. Pe cine să voteze bucureştenii? Pe Burduja, care a furat banii de la Bancorex? Să voteze cu Dan Voiculescu, care a furat banii securităţii prin Crescent? Să voteze PUSL, care foloseşte bâta politică televizată ca să influenţeze electoratul? Nu! Este timpul pentru o nouă clasă politică”, a susţinut el.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img