spot_img
13.7 C
București
duminică, mai 26, 2024
AcasăAnalizeGeorge Simion: Duşmanul politic în acest judeţ este "o creatură hidoasă, şovină,...

George Simion: Duşmanul politic în acest judeţ este „o creatură hidoasă, şovină, numită UDMR”

-

Liderul AUR, George Simion, a declarat duminică, la evenimentul de lansare a candidaţilor la europarlamentare desfăşurat în cetatea din Ardud, că duşmanul politic în acest judeţ este „o creatură hidoasă, şovină, numită UDMR”.

„Duşmanul nostru politic în acest judeţ şi la nivel naţional este o creatură hidoasă, şovină, numită UDMR. Fraţii noştri maghiari sunt conaţionalii noştri, îi iubim şi îi aşteptăm în rândurile AUR dacă se identifică cu valorile conservatoare sau în rândul altor partide de alte orientări, dar nu dorim ghetoizarea politică a cetăţenilor maghiari şi în fond şi la urma urmei UDMR-ul este pentru etnicii maghiari ceea ce pentru etnicii români este PSD-ul şi PNL-ul. Sunt cei care au furat, cei care au distrus, cei care şi-au bătut joc de toţi cetăţenii României, indiferent de etnie, a declarat George Simion.

- Advertisement -

El a afirmat, pe de altă parte, că la începutul anului trecut în România existau 800.000 de angajaţi la stat iar acum ar fi peste 1,2 milioane de bugetari, angajaţi politic.

„Împreună trebuie să luptăm pentru o Europă a naţiunilor, o Europă creştină, o Europă care să nu fie călcată în picioare, o Europă care să poată să se autosusţină economic împotriva duşmanilor de pretutindeni atâta timp cât înţelegem că pe această cetate şi tot Ardealul steagul tricolor şi steagul Românesc este sus şi aşa va rămâne. Ne dorim pace, cooperare şi o luptă comună împotriva duşmanilor noştri comuni”, a transmis liderul AU

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img