spot_img
11.2 C
București
sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăAnalizeGeorge Simion despre declarațiile controversate ale lui CTP: Capul limpede al lui...

George Simion despre declarațiile controversate ale lui CTP: Capul limpede al lui Cristian Tudor Popescu s-a îmbâcsit de ură față de creștinii ortodocși români, față de tot ceea ce este creștin

-

”Capul limpede al lui Cristian Tudor Popescu s-a îmbâcsit de ură față de creștinii ortodocși români, față de tot ceea ce este creștin. Compararea de către Cristian Tudor Popescu a 350.000 de pelerini care s-au închinat cu credință și respect la moaștele Sfintei Parascheva la Iași cu teroriștii sinucigași Hamas este o insultă la adresa întregii comunități ortodoxe din România” afirmă liderul AUR, George Simion, în replică la declarații făcute de gazetar într-o emisiune, miercuri seara conform Inpolitics.

”Sunt revoltătoare și inacceptabile afirmațiile lui Cristian Tudor Popescu din prima lui emisiune.
Această declarație nu doar că denigrează credința și demnitatea acestor oameni, dar este și o dovadă de lipsă de respect față de valorile și tradițiile noastre.
Este o încercare de a stigmatiza și a marginaliza o întreagă comunitate de credincioși, care nu fac altceva decât să își exprime credința într-un mod pașnic și respectuos. De altfel, acesta pare a fi scopul lui CTP în ultimii ani(…)
Acum înțelege toată lumea de ce până și cei de la Digi24 nu au suportat să se mai lipească de imaginea sa. Condamn cu fermitate aceste declarații și îi solicit public lui Cristian Tudor Popescu să își ceară scuze pentru aceste afirmații revoltătoare” mai afirmă Simion, pe siteul propriu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img