spot_img
16.1 C
București
luni, mai 20, 2024
AcasăAnalizeGeorge Simion, de Ziua Familiei: Referendumul pentru Familie din 2018 a fost...

George Simion, de Ziua Familiei: Referendumul pentru Familie din 2018 a fost sabotat de întreaga clasă politică

-

Preşedintele AUR, George Simion, a transmis, miercuri seară, un mesaj cu ocazia Zilei Familiei, în care afirmă că referendumul dinn 2018 a fost sabotat de întreaga clasă politică. ”La mulţi ani familiei formate din mamă, tată şi copii, aşa cum a fost mereu şi aşa cum va fi pentru totdeauna”, a transmis liderul formaţiunii.

”Pe 15 mai sărbătorim Ziua Familiei! Ocazia perfectă să ne amintim că Referendumul pentru Familie din 2018 a fost SABOTAT de întreaga clasă politică: de la „tradiţionalii” de la PSD, la cei PNL, la USR-PMP şi Klaus Iohannis. Azi, când Ciucă, Ciolacu şi restul stau cu „valorile tradiţionale” în gură în scop electoral, nu uitaţi ce-au făcut în 2018, atunci când puteau să demonstreze, cu fapte, că iubesc familia şi valorile creştine: NIMIC”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, George Simion.

- Advertisement -

Liderul AUR afirmă că majoritatea vocilor care au susţinut în 2018 familia, sunt pe listele de candidaţi ale formaţiunii.

”Fiţi alături de cei care au apărat şi apără normalitatea, nu de prefăcuţii care sunt în stare să comaseze familia şi globalismul. La mulţi ani familiei formate din mamă, tată şi copii, aşa cum a fost mereu şi aşa cum va fi pentru totdeauna”, a mai transmis George Simion.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img