spot_img
20.4 C
București
vineri, martie 24, 2023
AcasăBasarabiaGeorge Simion a ajuns la Chișinău

George Simion a ajuns la Chișinău

-

Cetățeanului român George Simion i-a fost ridicată sâmbătă interdicția de intrare pe teritoriul Republicii Moldova, acesta ajungând deja la Chișinău, informează Platforma Unionistă Acțiunea 2012 într-un comunicat de presă.

- Reclama -

Organizația unionistă menționează că ridicarea interdicției s-a făcut ca urmare a apelurilor publice lansate de Mișcarea Civică Tinerii Moldovei, Blocul Unității Naționale, Diaspora unionistă și de o serie de parlamentari, profesori universitari, avocați și experți.

„Am ieșit din greva foamei, autoritățile de la Chișinău s-au răzgândit și mi-au ridicat interdicția abuzivă. Este un pas mic pentru mine, dar unul mare pentru Unire. Nu mai este mult și vom duce la îndeplinire dezideratul reîntregirii naționale’, a declarat Simion, care este președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012.

Anterior, portalul Unimedia.md relatase că Simion intrase în greva foamei la vama Sculeni în semn de protest pentru că i s-a interzis să intre în Republica Moldova, fapt calificat de Simion drept un abuz al autorităților moldovene împotriva sa.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img