spot_img
18.2 C
București
miercuri, mai 25, 2022
AcasăDezvaluiriGeorge Maior nu îi răspunde la telefon ministrului apărării

George Maior nu îi răspunde la telefon ministrului apărării

-

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a declarat, luni seară, că este „aberant” să fie „acuzat” că are o relaţie de prietenie specială cu George Maior, precizând că acesta a participat la unele evenimente din timpul vizitei în SUA pe baza unor cutume diplomatice. „nici măcar nu mi-a răspuns la telefon în momentul în care, în mod civilizat, am sunat să-mi anunţ prezenţa în Statele Unite. Asta a fost, până la urmă, nu era obligatoriu să răspundă”, a spus Fifor, adăugând că vizita în SUA nu a fost aranjată de Maior.

„În altă ordine de idei, să mai spunem un lucru: în momentul de faţă, George Maior este ambasadorul României… sunt nişte proceduri diplomatice care aşa…de partea ceallată a mesei, în dreapta lui James Mattis se afla Hans Klemm, ambasadorul SUA. Aceasta-i cutuma. De altminteri, domnul George Maior s-a alăturat delegaţiei noastre cu o zi înainte de vizita la James Mattis, domnia sa însoţind delegaţia preşedintelui României la New York. Deci acolo s-a aflat domnul George Maior. Şi pot să vă spun şi un alt detaliu: nici măcar nu mi-a răspuns la telefon în momentul în care, în mod civilizat, am sunat să-mi anunţ prezenţa în Statele Unite. Asta a fost, până la urmă, nu era obligatoriu să răspundă. Ulterior a venit marţi dimineaţă, au fost două momente în care s-a alăturat delegaţiei noastre, unul la întâlnirile cu senatorii pe care le-am avut în agendă, şi doi la momentul vizitei oficiale la Pentagon, repet, pe o cutumă pur şi simplu diplomatică. A specula pe tema aceasta… se merge prea departe, zic eu, şi nu-şi are rostul”, a spus Fifor.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...