spot_img
7.8 C
București
joi, martie 30, 2023
AcasăDezvaluiriGeneralul Dumbravă, fostul șef al Câmpului Tactic din Justiție, și a pus...

Generalul Dumbravă, fostul șef al Câmpului Tactic din Justiție, și a pus secretar de stat la Interne pe filiera USR-PLUS

-

USR PLUS o propune pe Irina Alexe pentru funcţia de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, funcție pe care a mai ocupat-o și în 2016, în guvernarea Cioloș. Aceasta a intrat în atenția presei în urmă cu câțiva ani după ce s-a aflat că în 2016 s-a pensionat la doar 42 de ani, pensia ei fiind de 13.000 de lei în acea perioadă. 

- Reclama -

S-a spus că ar fi protejata lui Vasile Blaga, numai că adevăratul protector este altul.

Nu doar Vasile Blaga s-a ocupat de cariera doamnei Alexe, ci și un personaj mult mai puternic și mult mai discret. Căci, în medii ceva mai restrînse, se spune că Irina Alexe este “omul lui”. Cine ar fi el? Un alt proaspăt pensionar din structurile militarizate, trecut în rezervă la 1 septembrie 2018. Da, este exact generalul de brigadă Dumitru Dumbravă, fostul șef al Direcției Juridice a SRI și fost secretar general al Serviciului, cel care a transformat Justiția în cîmp tactic. E plin +PLUS-ul, așadar, de oameni noi, ceea ce nu poate decît să ne bucure, dezvăluiau Cațavencii în 2019.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img