spot_img
26.6 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăDezvaluiriGenerăleasa din Dumbrava lui Cioloș

Generăleasa din Dumbrava lui Cioloș

-

“Are 45 ani și este din București. A studiat dreptul în cadrul Academiei de Poliție «Alexandru Ioan Cuza». Cu o experiență de 20 de ani în administrația publică centrală, a scris și publicat mai multe lucrări în sfera dreptului administrativ, constituțional și european. Coordonează organizarea teritorială a PLUS. Crede cu tărie că România poate progresa în cadrul UE doar dacă este condusă de oameni educați, onești, profesioniști și altruiști, iar imposibilul nu există dacă muncești cu toată dăruirea și buna credință pentru a fi în slujba cetății.” Așa sună biografia scurtă, pe site-ul +PLUS, a Irinei Alexe. Irina Alexe este membru în Consiliul Național al +PLUS și unul dintre cei zece membri ai Biroului Național al +PLUS. Irina Alexe este responsabilă cu dezvoltarea teritorială a partidului. Ce nu scrie în biografia scurtă a doamnei Alexe este faptul că experiența de 20 de ani în administrația publică centrală înseamnă, de fapt, că doamna a lucrat în Ministerul Administrației și Internelor. Nu ca expert civil, ci ca ofițer. La vîrsta de 35 de ani, doamna Irina Alexe ajungea cel mai tînăr general din sistem, scrie Cațavencii.

- Reclama -

La doar 42 de ani, Irina Alexe s-a pensionat, fiind, de asemeni, unul dintre cei mai tineri pensionari din sistem și primind de la statul recunoscător o pensie specială de doar 13.000 de lei lunar.Înainte de pensionare, însă, doamna Irina Alexe a ocupat postul de secretar de stat în Ministerul Administrației și Internelor, condus, la acea vreme, de către actualul coleg de partid al doamnei, Dragoș Tudorache, mai susține sursa citată.

Nu doar Vasile Blaga s-a ocupat de cariera doamnei Alexe, ci și un personaj mult mai puternic și mult mai discret. Căci, în medii ceva mai restrînse, se spune că Irina Alexe este “omul lui”. Cine ar fi el? Un alt proaspăt pensionar din structurile militarizate, trecut în rezervă la 1 septembrie 2018. Da, este exact generalul de brigadă Dumitru Dumbravă, fostul șef al Direcției Juridice a SRI și fost secretar general al Serviciului, cel care a transformat Justiția în cîmp tactic. E plin +PLUS-ul, așadar, de oameni noi, ceea ce nu poate decît să ne bucure, este concluzia celor de la Cațavencii.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...