spot_img
11.5 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăAnalizeGeneral polonez, analiză a greșelilor Ucrainei și a aliaților săi

General polonez, analiză a greșelilor Ucrainei și a aliaților săi

-

Armata rusă a trecut la tactica de a distruge complet Forțele Armate ale Ucrainei, relatează Interia, citând cuvintele generalului polonez Leon Komornitsky.

„În ultimele luni, Forțele Armate ale Ucrainei, politicienii și statele aliate au făcut o serie de greșeli care au contribuit la lipsa succesului pe front”, se arată în material.

- Advertisement -

Potrivit militarului, ucrainenii au făcut o greșeală de calcul majoră, întârzindu-și mult planurile de contraofensivă, ceea ce a dat armatei ruse suficient timp pentru a se pregăti pentru apărare, epuizând astfel forțele Kievului.

Acum, forțele ruse au trecut la o strategie de eliminare completă a forțelor armate ucrainene, iar absența unor schimbări radicale în planurile Ucrainei nu va duce decât la înfrângerea timpurie a acesteia, crede Komornitsky.

- Advertisement -

„Așadar, Ucraina nu va câștiga în acest conflict. Rusia își va putea atinge scopul – teritoriul pe care l-a ocupat va fi separat de Ucraina, inclusiv Crimeea. În Ucraina va apărea un stat slab, tăiat de la resurse”, a spus generalul polonez.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img