spot_img
22.8 C
București
miercuri, mai 29, 2024
AcasăhighlightGabriela Vrânceanu Firea, gafă de proporții

Gabriela Vrânceanu Firea, gafă de proporții

-

Considerăm că afirmațiile doamnei Gabriela Firea au rolul de a induce opinia publică în eroare și de a se arunca o umbră de neîncredere asupra parteneriatului pe care noi l-am semnat cu reprezentanții Primăriei Capitalei, se precizează într-un comunicat al Waze  semnat de Paul Dorneanu, coordonatorul pentru România.

În calitate de primar general, pe lista mea de priorități se va regăsi descongestionarea traficului prin managementul inteligent al semaforizării, îmbunătățirea drumurilor și aducerea transportului în comun la standarde europene, astfel încât să devină o alternativă viabilă la folosirea autoturismelor.Primul pas îl vom face intrând în programul global Waze Connected Citizens care oferă autorităților informații în timp real cu privire la trafic, gropi, accidente, ambuteiaje. Mii de utilizatori raportează în mod constant despre trafic, pericole, condițiile drumurilor și vreme, afirmase Firea.

- Advertisement -

COMUNICATUL WAZE ROMÂNIA:

Comunitatea Waze România dorește să clarifice situația acordului de parteneriat semnat între echipa noastră și Primăria Capitalei, în urma declarațiilor apărute astăzi, 5 mai, ale doamnei Gabriela Firea.

Declarațiile doamnei Gabriela Firea vizau planurile acesteia din momentul în care va deveni Primar General, menționând că primul pas pe care îl va face pentru descongestionarea traficului va fi acela ca Primăria Capitalei să adere la programul global Waze Connected Citizens.

Menționăm că echipa noastră a semnat deja un parteneriat cu Primăria Capitalei, această informație fiind publică și prezentată pe larg în mai multe materiale apărute atât la televiziunile de știri cât și în mediul online.

Considerăm că afirmațiile doamnei Gabriela Firea au rolul de a induce opinia publică în eroare și de a se arunca o umbră de neîncredere asupra parteneriatului pe care noi l-am semnat cu reprezentanții Primăriei Capitalei.

De asemenea, sancționăm și ne delimităm ferm față de orice încercare de folosire a numelui nostru în scop electoral, așa cum considerăm că s-a întâmplat în cazul de față.

Considerăm că dacă doamna Gabriela Firea ar fi dorit în mod real să realizeze un parteneriat cu echipa noastră, am fi fost anunțați înainte ca acest plan să apară în spațiul public și astfel am fi putut-o informa că parteneriatul pe care aceasta îl propune pentru viitor există deja în prezent.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img