spot_img
19.2 C
București
joi, iulie 7, 2022
AcasăhighlightGabriela Firea: Mi se spunea fata de la Bucur Obor

Gabriela Firea: Mi se spunea fata de la Bucur Obor

-

Viceprimarul PSD al sectorului 2, Mihai Mugur Toader, şi-a lansat sâmbătă candidatura la primărie, declarându-se un om de încredere al edilului suspendat, Neculai Onţanu, candidata social-democraţilor pentru Capitală, Gabriela Firea, prezentându-se la eveniment drept ”fata de la Bucur Obor”.

- Reclama -

”Acum ceva ani mi se spunea <<fata de la Bucur Obor>> şi nu îmi era ruşine cu asta. (…) Mă mândresc cu asta, am locuit mulţi ani la Bucur Obor, la o prietenă bună, la o doamnă scriitoare care îmi povestea peste ani că domnul Onţanu a ştiut întotdeauna să aibă grijă şi de oamenii care se trezesc la cinci dimineaţa, la şase să intre în schimb şi de cei care vin din zona limitrofă în Piaţa Obor să ne aducă fructe şi legume proaspete, dar şi de intelectualitate, de scriitori, de pictori”, a declarat candidatul PSD la Primăria Capitalei la lansarea candidaturii lui Mihai Toader entru Primăria sectorului 2.

fireaobor2Gabriela Firea a dat asigurări că viceprimarul sectorului 2 va continua ”în aceeaşi manieră” ca Onţanu.

Ea le-a mărturisit participanţilor că prima dată când a venit în Bucureşti, ca studentă a locuit ”la o gazdă, în Ferentari”, dar primul său buletin de Bucureşti este de sectorul 2.

fireaobor3Social-democrata a criticat ”cetăţenii” care cred că sindicatele ”nu mai sunt cool”, afirmând că ”dă în scris” că pentru ea şi echipa PSD-UNPR ”sindicatele sunt forţa naţiunii”.

”Vreau să vă mărturisesc că am auzit în ultima perioadă, pentru că tot s-a făcut vorbire în ultima perioadă de reţele de socializare, că sunt unii cetăţeni care (…) iau distanţă de popor, în special de sindicate, că nu mai sunt cool, că nu mai sunt la modă. În ceea ce mă priveşte şi priveşte echipa PSD-UNPR vă garantăm, vă dăm în scris că (…) sindicatele pentru mine şi echipa mea sunt forţa acestei naţiuni pentru că reprezintă cetăţenii”, a spus Firea.

fireaobor4Ea i-a felicitat pe ”fraţii de la UNPR”, ”încercaţi şi loviţi din toate părţile”, că au luat decizia de a-l susţine pe Mihai Mugur Toader.

”Dragi fraţi de la UNPR, voi aţi fost foarte încercaţi, aţi fost loviţi din toate părţile (…) dar nu mor caii când vor câini. Vă felicit că aţi luat decizia de a-l susţine pe Toader Mihai”, le-a transmis Firea.

Actualul viceprimar al sectorului 2 Mihai Mugur Toader a declarat că va ”colabora total” cu Gabriela Firea. Candidatul PSD-UNPR a afirmat că a făcut ”un tandem foarte bun” cu primarul Neculai Onţanu şi că liderul UNPR a avut încredere în el aşa cum nu a avut în niciun alt primar.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...