spot_img
16.2 C
București
duminică, aprilie 21, 2024
AcasăDezvaluiriGabriel Popoviciu a fost eliberat pe o cauţiune de 200.000 de lire...

Gabriel Popoviciu a fost eliberat pe o cauţiune de 200.000 de lire şi cu brăţară de supraveghe după ce a fost reţinut la Londra

-

Omul de afaceri Gabriel Popoviciu a fost reţinut, luni, la Londra, acesta fiind dat în urmărire internaţională de pe 3 august, ca urmare a condamnării la 7 ani de închisoare pentru tranzacţionarea la un preţ subevaluat a unui teren al Universitării de Ştiinţe Agronomice Bucureşti. Surse judiciare au declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că omul de afaceri Gabriel Popoviciu a fost eliberat, luni, la Londra, după ce a plătit o cauţiune de 200.000 de lire sterline.

El a primit un mandat de supraveghere de 30 de zile, fiind obligat să poarte brăţară electronică şi să se prezinte trei zile pe săptămână la secţia de poliţie din Londra, potrivit sursei citate.

- Advertisement -

Eliberarea pe cauţiune a lui Gabriel Popoviciu vine după ce Poliţia Română a transmis că omul de afaceri fusese reţinut, tot luni, la Londra, după ce a fost dat în urmărire internaţională de pe 3 august, ca urmare a condamnării la 7 ani de închisoare pentru tranzacţionarea la un preţ subevaluat a unui teren al Universitării de Ştiinţe Agronomice Bucureşti.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img