spot_img
7 C
București
joi, februarie 29, 2024
AcasăhighlightGabriel Oprea: UNPR sprijină TOATE proiectele președintelui Iohannis

Gabriel Oprea: UNPR sprijină TOATE proiectele președintelui Iohannis

-

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, susţine că formaţiunea nu dă jos guvernele din care face parte, iar în acelaşi timp sprijină toate proiectele naţionale ale preşedintelui Klaus Iohannis.

Gabriel Oprea a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, că UNPR şi-a respectat angajamentele în guvernele Boc, Ungureanu şi Ponta şi este şi un partener al preşedintelui Klaus Iohannis în privinţa proiectelor naţionale iniţiate de acesta.

- Advertisement -

“Ne-am respectat tot timpul angajamentele, fie în Guvernul Boc, Ungureanu, în guvernele Ponta. Suntem un partid care nu dă jos guvernele din care facem parte. Pe de altă parte, suntem un partid care am introdus pe scena politică interesul naţional sau naţionalismul de tip european în care sprijinim şi toate proiectele naţionale ale preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis, pe probleme de securitate naţională, apărare, ordine publică, siguranţă naţională, cum ar fi proiectul pentru 2 la sută din bugetul ţării pentru Apărare sau în probleme de servicii, justiţie”, a afirmat Gabriel Oprea, citat de Mediafax.

El a mai spus că UNPR îşi propune ca până în 2016 să aibă un milion de membri.Sâmbătă, la Constanţa a avut loc reuniunea zonală a organizaţiilor UNPR din regiunea II Sud-Est.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img