spot_img
26.2 C
București
sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăDezvaluiriGabriel Oprea, aventuri în elicopterul unui milionar cu fosta amantă a lui...

Gabriel Oprea, aventuri în elicopterul unui milionar cu fosta amantă a lui Remus Truică și Adrian Mutu

-

Știți că Gabriel Oprea îi lua elicopterul lui Ioan Niculae de la Zimnicea pentru a se plimba cu iubita? Mergeau la Tulcea.Cristina Bădăloiu este aceea. Avea antemergător o motocicletă ca să meargă lejer până la coafor. După a participat la arestarea lui Niculae, a declarat miercuri seară la TVR fostul lider al PSD Marian Vanghelie.

Fata asta era în mașină cu Oprea când a fost accidentul cu politiștul, a mai afirmat fostul lider PSD:

Șeful SRI venea la restaurantul Zaitonne chemat de Oprea unde stătea cu concubina lui, a susținut Vanghelie.

Am 3 ospătari  de acolo care au poze, Dar eu  nu știu de la ospătari, a mai precizat el.

Acum e angajată la ASF și s-a certat cu Gabriel Oprea care vrea să o dea afară, a mai declarat fostul primar de la sectorul 5.

Nascuta in septembrie 1981, Cristina Badanoiu, caci despre ea este vorba, s-a facut remarcata printr-un tur de forta in vietile multor barbati faimosi si bogati. Pe “lista” ei apar Marian Ionescu, liderul Directia V, Remus Truica, gruzinul Amiran Dzanashvili (fost proprietar de cazinouri in Bucuresti, retinut de curand in dosarul de proxenetism al lui Sile Camataru) sau nelipsitul de pe orice lista serioasa – Adrian Mutu, scria acum câțiva ani Can Can.

Ea a avut o aventură și cu Alin Petrache, fiul celebrului Petrache din grupul Bittner-Petrache-Cocoș care era legat și de Gabriel Oprea.

În 2009 tanara era director de marketing al clubului Rapid numită de controversatul Fatih Taher unde câștiga 42.000 de euro, iar apoi a lucrat la Senat la Gabriel Oprea, dar și la ROMATSA.

Ea participa la sedințele UNPR alături de Gabriel Oprea (foto).

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img