Fugarul Rizea susține că a avut loc Marea Împăcare Ghiță-Coldea

0
89

Fostul deputat Cristian Rizea își continuă sarabanda dezvăluirilor din e ilul pe care și l-a ales după condamnarea pentru corupție din România, în ultimul episod aruncînd o bombă de calibru: alt mare fugar, Sebastian Ghiță, s-a împăcat cu fostul cap al SRI, generalul Coldea, scrie Inpolitics.

”Am zambit pe 2 iunie cand am vazut declaratiile lui Marcel Ciolacu si Victor Ponta, in care acestia spuneau la unison, ca isi doresc o candidatura comuna PSD – Pro Romania la alegerile locale!
Am avut revelatia ca pana la urma generalul SRI in rezerva Florian Coldea (papusarul lui Marcel Ciolacu) si generalul SIE in rezerva Silviu Predoiu (papusarul lui Victor Ponta) au batut in sfarsit palma pentru ca protejata generalului SRI Adrian Ciocirlan, adica parvenita de la Bacau pe nume Gabi Firea, sa mai ia un mandat de Primar General!
Din cate stiu, dupa niste meeting-uri interesante la Belgrad, Sebastian Ghita si Florian Coldea s-au impacat, acesta fiind si motivul pentru care Ghita si-a inghitit limba si sta, ”la cutie”, iar contractele de milioane de euro din bani publici ”curg” in continuare fara probleme, in speranta ca Sistemul si ”rotitele“ lui Coldea si Ciocirlan de la ICCJ vor inchide rand pe rand toate dosarele acestuia, asa cum a inceput deja sa se intample chiar prin Decizia ICCJ din 5 mai 2020 si de care nimeni nu a zis nici o silaba! NU TU #REZIST,NU TU # JOS CORUPTIA, ABSOLUT NIMIC …
Cateodata se pare ca doar pentru unii, Pactul cu Diavolul chiar functioneaza….
Traiasca, Alianta Coldea-Ciocirlan-Predoiu, ”garantata” de Iulian Dragomir!” mai scrie Rizea, pe siteul propriu.