8 C
București
luni, noiembrie 29, 2021
AcasăActualitateFritz vrea bani din "cel mai mare program de furt din istoria...

Fritz vrea bani din „cel mai mare program de furt din istoria României”

-

Fostul viceprimar al Timișoarei, Dan Diaconu, dezvăluie că actuala administrație timișoreană vrea să solicite bani din cadrul PNDL 3, cunoscut și ca programul Anghel Saligny. Aceasta chiar dacă programul respectiv a fost criticat de USR şi a condus la căderea coaliției de guvernare, transmite DeBanat.

”Cu proiecte din administrația anterioară, cerem totuși bani în cadrul „celui mai mare program de furt din istoria Romaniei”, după cum ne spunea colegul colegilor noștri – domnul Năsui”, anunță Diaconu.

Prin Anghel Saligny ar urma să fie solicitați bani pentru două pasarele peste Bega, două proiecte produse deja de administrația Robu.

”Ședință de comisie, azi. Nu mică mi-a fost mirarea când am primit la avizat două cereri de finanțare la „cel mai mare program de furt din istoria Romaniei”, după cum numesc colegii noștri programul național de dezvoltare și investiții Anghel Saligny. Proiecte noi? Evident, nu. Două pasarele pietonale peste Bega proiectate în 2019-2020 – Pasarela de la Universitatea de Vest și cea de pe Crizantemelor – Gelu. De altfel nu ar putea exista proiecte noi, din moment ce onor administrația actuală nu a schițat un an de zile nici măcar un gest pentru a scoate la licitație măcar un proiect, cât de mic. Trec peste faptul că cererea de finanțare pe care o avizăm astăzi în comisie e goală și peste faptul că aprobăm de fapt, din nou, un deviz general aprobat în urmă cu mai bine de un an”, scrie Diaconu pe Facebook.

- Advertisment -
[td_block_1 custom_title="Must Read" limit="4" f_header_font_transform="uppercase" ajax_pagination="next_prev" category_id="" sort="" category_ids="10,9" offset="2"]