8 C
București
luni, noiembrie 29, 2021
AcasăALEGERI 2020Adrian Năstase: Perioada pe care o trăim va fi cunoscută in istoria...

Adrian Năstase: Perioada pe care o trăim va fi cunoscută in istoria românilor drept perioada „Ciumei lui Iohannis”. Iohannis a avut „guvernul său”, dar a avut (are) si „epidemia sa”. Va avea oare si „suspendarea sa”?

-

Perioada pe care o trăim va fi cunoscută in istoria românilor drept perioada „Ciumei lui Iohannis”, afirmă fostul premier Adrian Năstase pe blogul său.

In urmă cu peste 200 de ani (1812-1813), in timpul domniei lui Ioan Vodă Caragea, mureau 300 de oameni pe zi iar la nivelul tării au fost peste 90000 de morti. Epidemia de atunci a fost denumită „Ciuma lui Caragea”.Acum numărul zilnic al mortilor este dublu, intre 500 si 600. Iar numărul total al romanilor morti in pandemie se apropie de 50000.Ieri, Iohannis a citit, la televizor, cu intonatie dramatică si tentă lacrimogenă, un text de pe prompter, mirându-se de numărul mare al imbolnăvirilor si al mortilor, dând vina pe „autorităti”. Nu-mi aduc eu bine aminte sau el a fost personajul principal la Congresul PNL, organizat in ciuda unor restrictii rezonabile?  Cred că este logic să spunem că Iohannis a avut „guvernul său”, dar a avut (are) si „epidemia sa”. Din păcate pentru noi. Va avea oare si „suspendarea sa”?, mai spune Năstase.

- Advertisment -
[td_block_1 custom_title="Must Read" limit="4" f_header_font_transform="uppercase" ajax_pagination="next_prev" category_id="" sort="" category_ids="10,9" offset="2"]