spot_img
20.7 C
București
sâmbătă, martie 25, 2023
AcasăcoronavirusFritz, tras de mânecă de un om de afaceri timișorean: ÎNCERCAȚI SĂ...

Fritz, tras de mânecă de un om de afaceri timișorean: ÎNCERCAȚI SĂ VĂ DISCULPAȚI ȘI ÎNCERCATI SĂ NE ARĂTAȚI CĂ VĂ PASĂ DE CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN MICUL ORAȘ DE PE FRUMOASA BEGA CONDUS DE ARAFAT ȘI BARNA PRIN DUMNEAVOASTRĂ

-

Omul de afaceri local Dan Dinu, care deține mai multe firme în Timișoara, unele și în domeniul HoReCa, cere măsuri clare de la conducerea orașului pentru mediul economic afectat de restricțiile impuse în pandemie. Propune scutirea de la plata impozitului pentru un an a sumelor datorate către bugetul local, transmite Tion.

„Am citit cu consternare mesajul prin care încercați lamentabil a vă cere scuze asupra deciziei pe care va trebui să o luați, de a carantina Timișoara. Și cum că votul dumneavoastră este doar un vot și nu conteaza așa mult. Atasat regăsiți o decizie de impunere a DFMT pentru plata impozitului de aproximativ 80.000 euro, pentru una din societățile pe care le dețin. Vă rog frumos să veniți în sprijinul mediului de afaceri timișorean și să propuneți scutirea de la plata impozitului pentru un an de zile a sumelor datorate către bugetul local. Nu de alta, dar încercați să vă disculpați și încercati să ne arătați că vă pasă de ceea ce se întâmplă în micul oras de pe frumoasa Bega, condus de Arafat și Barna, prin dumneavoastră”, spune Dan Dinu, pe Facebook.

- Reclama -

Omul de afaceri mai sugerează și suspendarea chiriei pentru una dintre afacerile pe care o deține. Dacă este interzisă desfășurarea activităților, nu ar trebui să se plătească chiria, crede acesta.

„Mai aveți pe masă o adresă, prin care vă cerem suspendarea chiriei de la Berăria 700, pe perioada în care, dumneavoastră ca instituție, ne interziceți desfășurarea activității, dar vreți să vă plătim chirie. Dați dovadă de celeritate și analizați cu dublă măsură deciziile pe care le dați. O să vă rog ca în zilele de salariu ale angajatilor din Horeca, nu să vă uitați în ochii lor, pentru că nu o puteți face, dar să le scrieți pe Facebook și să le spuneți că și luna viitoare trebuie să se descurce cu 900 de lei, pentru că ei sunt cei care trebuie să lupte cu pandemia. Să știți că pandemia nu va trece stând lângă telefon și asteptând să sune Arafat și Barna.

P.S. Era să uit, oare la alegeri, virusul nu se transmitea?”, conchide omul de afaceri.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img