spot_img
19.2 C
București
joi, iulie 7, 2022
AcasăDezvaluiriFratele unui consilier-cheie al lui Klaus Iohannis aruncă BOMBA: Israelul îl girează...

Fratele unui consilier-cheie al lui Klaus Iohannis aruncă BOMBA: Israelul îl girează pe Liviu Dragnea, liderul PSD are canale externe

-

Ca lider al Puterii, Liviu Dragnea și-a făcut propriii aliați(n.red-referința este la aliații externi). Este girat de Israel, este declarația făcută pentru ReporterIS din Iași de Alexandru Muraru (foto), fratele geamăn al lui Andrei Muraru, consilierului președintelui Klaus Iohannis.

- Reclama -

Andrei Muraru este considerat unul din consilierii cheie ai lui Klaus Iohannis.

Ungaria a transmis public zilele trecute că a vorbit cu Liviu Dragnea și că a primit asigurări că Tudose nu va mai fi premier. Și așa a fost. Arată că are canalele (n.red-externe) care îl fac puternic, a mai susținut Muraru, care este prim-vicepreședinte PNL Iași, cercetător în Științe Politice și profesor asociat la Univ. „Al.I.Cuza”.

Uitați-vă la modelele polonez și unguresc – chiar dacă sunt ideologii diferite față de PSD, de dreapta, iar la noi e de stânga, dar așa era și cu dualitatea naziști-comuniști, se întâlneau în același punct – modul de acțiune este în aceleași direcții: atacul asupra Justiției și fidelizarea unor largi categorii sociale prin beneficii. Sunt țintiți bugetarii, pensionarii, se dau ajutoare sociale, venit minim garantat, iar aceste pături sociale devin foarte fidele. Dragnea a spus ceva foarte important la conferința de presă: „Nu ne este frică de anticipate”, transmite foarte multă siguranță de sine care se transferă și electoratului propriu, a mai susțin fratele geamăn al consilierului președintelui Klaus Iohannis.

Este o iluzie că aceste crize îl slăbesc pe Dragnea, dimpotrivă, dosarele îl apropie de partid, toți au credința sinceră că sunt vânați și se identifică astfel cu liderul. Și mai este un element care guvernează PSD: se gândesc că schimbarea liderului creează un vid de putere care ar ajuta celelalte entități politice. S-a propus conducere colectivă, dar acest concept îi sperie pe cei din PSD. Ajung să se certe, se creează vidul și ceilalți profită, a precizat Muraru.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...