spot_img
36.1 C
București
sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăDezvaluiriFOTOGRAFII EXPLOZIVE: Actualul ministru al Justiţiei cu şefii SRI la susţinerea doctoratului...

FOTOGRAFII EXPLOZIVE: Actualul ministru al Justiţiei cu şefii SRI la susţinerea doctoratului lui Kovesi

-

Jurnalistul Ovidiu Zară a publicat miercuri un articol în care face o precizare senzaţională: Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, a făcut parte din Comisia care i-a acordat titlul de „doctor” Laurei Codruţa Kovesi la Universitatea de Vest din Timişoara.

- Reclama -

La susţinerea doctoratului lui Kovesi au participat şi şefii SRI de la aceea vreme George Maior şi Florian Coldea, dar şi actualul director adjunct Viorel Voinescu.

Cotidianul republică o fotografie care dovedeşte informaţia. Poza a fost publicată pe 31 octombrie 2016 de „Evenimentul zilei”, fiind preluată din ziarul „Opinia Timişoarei”. Pe atunci, însă, Tudorel Toader nu era ministru, astfel încît nimeni nu a sesizat prezenţa sa la masa prezidiului, chiar în timp ce Laura Codruţa Kovesi îşi prezenta teza de doctorat!

FLUX 24 vă prezintă o altă fotografie publicată iniţial tot de Opinia Timişoarei. Şi aceasta a trecut neobservată.

Conducătorul de doctorat al Codruţei Kovesi a fost Viorel Paşca, cel care apare în fotografia prezentată de Ovidiu Zară alături de Tudorel Toader, într-un restaurant.

Susținerea publică a Tezei de doctorat a Codruței Kovesi a fost un moment festiv în viața SRI, scria jurnalistul Ion Cristoiu pe blogul său.

Jurnalistul reproduce o relatare a ziarului Opinia Timișoarei din 16 decembrie 2011 despre eveniment.

Sefa procurorilor din Romania a avut parte de o asistenta selecta la prezentarea tezei, directorul SRI, George Cristian Maior, adjunctii acestuia, generalii de brigada Florin Coldea si Viorel Voinescu, dar si procurorii de la parchetele din Timis.(…) Noul doctor in Stiinte Juridice, impreuna cu sefii SRI au participat, tot vineri, si la inaugurarea noului sediu al Sectiei Timis a Serviciului Roman de Informatii, scria Opinia Timișoarei.

RELATAREA DIN OPINIA TIMIȘOAREI DIN 16 DECEMBRIE 2011

„Laura Codruta Kovesi, sefa procurorilor din Romania, si-a luat doctoratul la Timisoara. In aceeasi zi, SRI si-a inaugarat sediul din Timis.

TIMISOARA. Procurorul general al Romaniei este de astazi doctor in Stiinte Juridice. Laura Codruta Kovesi a intrat in randul magistratilor care au diploma de doctorat, chiar la Timisoara.

Sefa procurorilor din Romania a avut parte de o asistenta selecta la prezentarea tezei, directorul SRI, George Cristian Maior, adjunctii acestuia, generalii de brigada Florin Coldea si Viorel Voinescu, dar si procurorii de la parchetele din Timis.
Lucrarea de doctorat, care a fost coordonata de avocatul Viorel Pasca, a avut ca tema „Combaterea criminalitatii organizate prin dispozitii de drept penal”.
Laura Codruta Kovesi este procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie din data de 2 octombrie 2006, cand a fost numita prin decret al presedintelui Romaniei, Traian Basescu. Mandatul ei a fost reconfirmat in 2009 si este valabil pana in 2 octombrie 2012.
Noul doctor in Stiinte Juridice, impreuna cu sefii SRI au participat, tot vineri, si la inaugurarea noului sediu al Sectiei Timis a Serviciului Roman de Informatii. Cladirea este situata pe Calea Sever Bocu, in locul fostei unitati de aviatie. Spatiul proaspat eliberat, din cladirea de pe Take Ionescu va fi impartit acum intre alte doua institutii care lupta impotriva coruptiei: DGA si DNA.”

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...