spot_img
22.2 C
București
marți, iulie 23, 2024
AcasăAnalizeCorespondentul Europei Libere la Bruxelles îl desființează pe Mălin Bot: Prostul crede/...

Corespondentul Europei Libere la Bruxelles îl desființează pe Mălin Bot: Prostul crede/ Dan Alexe a fost blocat pe facebook și îl acuză pe Bot că lucrează cu serviciile

-

Prostul crede că nici tu nu știi…Mălin Bot, cel dat afară de la România Liberă și care se pretinde comentator politic, nu știe care sunt instituțiile UE și cum funcționează ele, nu cunoaște numele celui mai important Comisar UE după Juncker și crede că Frans (iar nu Frank) Timmermans lucrează la Parlament, inventează că socialiștii europeni vor să dea afară PSD, pune Bruxelles în titlu pentru a da seriozitate minciunii inculte și acum se ceartă cu mine crezând că mă uzează prin insistență. Problema cu ignoranții narcisiști este că ei de fapt sunt convinși că nici tu nu știi, a comentat pe facebook corespondentul Radio Europa Liberă, Dan Alexe.

- Reclama -

Mălin Bot, dar afară de la cotidianul România Liberă, a participat la audierile din comisia LIBE din Parlamentul European privind justiția din România.

- Advertisement -

După această postare, Alexe a fost blocat 24 de ore pe facebook.

- Advertisement -

Prostănacul de Malin Bot, care a făcut să fiu blocat pe FB pentru o zi, are clar o rețea de conturi FB în spate, dacă nu chiar o facțiune din servicii. Ăștia care cred că ei sunt mai buni decât ceilalți, ca să pună un Calif în locul Califului. Mi se spune că trebuie 1% din prietenii tăi împotriva ta ca să fii blocat, adică în cazul meu între 180-200 conturi false. E halucinant totuși că au făcut-o în 30 min, au reușit să mă blocheze pe FB pe loc. Au recurs la ceva atât de stupid: 24 ore de non-FB.Adică s-au trădat că-s și proști și ranchiunoși, a comentat Dan Alexe pe un al doilea cont de facebook.

UPDATE: Dan Alexe a mai comentat mai apoi pe cel de al doilea cont de al său de fb:

Mălin Bot e din ăia care îți taie cauciucul de la bicicletă…

Ce a crezut imbecilul ăsta că rezolvă denunțându-mă mincinos la FB, ca să fiu interzis 24 de ore? Să ascundă că nu știe cum funcționează Uniunea Europeană? Să moară neamul meu? Să vină Apocalipsa ca să nu se afle cât de prost ranchiunos e el?

Ca ăia care dau foc blocului ca să nu se știe că ei n-au scos gunoiul la timp (…)

Manipulatorul incult de Mălin Bot a crezut că e de ajuns să fii anti-PSD ca să devii justițiar și vedetă mediatică.

Prostovanul, care m-a și blocat pe FB, crede că ești bun și admirabil dacă nu ești rău și te arăți anti-Dragnea.

Ei bine, el este rău cu etichetă falsificată de bun, tâmpitul, ranchiunosul. Îți arată deja ce ar face dacă ar veni ai lui la putere.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img