spot_img
1.5 C
București
joi, decembrie 1, 2022
AcasăDezvaluiriFOTO EXPLOZIV: Primarul de la 5 a băut "aldămașul" anvelopării blocurilor din...

FOTO EXPLOZIV: Primarul de la 5 a băut „aldămașul” anvelopării blocurilor din sector pe plaja Mamaia Nord

-

Cel mai potrivit loc pentru a face bilanțul lucrărilor de anvelopare a blocurilor din sectorul 5, este plaja din Mamaia Nord, nu Primăria sectorului 5! Mai exact în complexul rezidențial de lux, Regia Marina, din Mamaia Nord, așa cum reiese și din poza de mai jos.

- Reclama -

Acolo au băut ,,aldămașul” primarul sectorului 5, Daniel Florea și Mihai Rotaru, după ce firma Rotary a domnului Rotaru, a preluat contractul de reabilitare termică a blocurilor din sectorul 5. Rotary este una dintre firmele care a câștigat contractul de peste 23 milionane de lei pentru reabilitarea termică a blocurilor din sectorul primarului poreclit ,DF sau ,,Doar Fapte”.Dacă este vorba de fapte penale sau despre altfel de fapte, nu ne putem da noi cu părerea. O pot face doar organele abilitate ale statului. 


Noi putem doar să vă spunem că firma de casă a Primăriei, cea care a câștigat mai multe licitații pentru executarea de lucrări în sectorul 5, Star Pro Center Intl SRL, împreună cu ceilalți parteneri din Asocierea care a câștigat initial contractual de reabilitare termică a blocurilor din sectorul 5, au acuzat dificultăți pe parcursul executării contractului, constând în imposibilitatea de a asigura capacitatea tehnică necesară ducerii la bun sfârșit a lucrărilor de anvelopare.

Astfel, prin Contractul de cesiune R27829/04.10.2019, firma lui Mihai Rotaru, Rotary Construcții SRL – terț susținător, devenit ulterior Antreprenor general, a preluat lucrările rămase neexecutate, împreună cu toate drepturile și obligațiile Acordului contractual din 1.11.2018, astfel că părțile acestui din urmă act au devenit Rotary Construcții SRL (lider) și TPF Inginerie SRL (în asociere).Prețul lucrărilor a fost majorat cu peste 3,5 milioane lei, față de valoarea convenită inițial, ajungând la valoarea de 23.160.250,70 lei, părțile motivând majorarea de adoptarea OUG 114/2019. După numai două luni de la semnarea contractului, OUG 114 a fost modificată, dar majorarea a rămas. La fel au rămas și lucrările! Adică neexecutate! În 4 ani de mandat Daniel Florea nu a reușit să facă recepția lucrărilor de reabilitare, la nici un bloc din sectorul 5.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img