spot_img
20.8 C
București
luni, septembrie 25, 2023
AcasăDezvaluiriFOTO EXCLUSIV CU PUCIUL PREGĂTIT DE GABRIEL OPREA ÎN PMP/O parte din...

FOTO EXCLUSIV CU PUCIUL PREGĂTIT DE GABRIEL OPREA ÎN PMP/O parte din fostul UNPR vrea să îi dea marţi lovitura de graţie lui Băsescu: MAREA MIZĂ

-

În condițiile în care, din punct de vedere legal, fuziunea dintre PMP și UNPR n-a fost încă validată, deputatul de Timiș Ion Răducanu vrea să blocheze acest proces. Marți, el a convocat la București o ședință UNPR prin care se va încerca anularea fuziunii dintre partidul lui Băsescu și cel înființat de Gabriel Oprea, scrie debanat.ro.
unpr
 FLUX 24 vă prezintă exclusiv o fotografie realizată luni într-un restaurant din Bucureşti cu Ion Răducanu, Gabriel Oprea şi Nuţu Fonta, baronul pădurilor din Maramureş, pregătind puciul.
paduriopreafontaOprea este naşul de cununie al fiicei lui Fonta.
CITIŢI ŞI:DEZVĂLUIRI VIDEO BOMBĂ: Deputat, omul Mafiei Pădurilor din Maramureş pentru Holzindustrie Schweighofer/ A pus mâna ilegal pe o suprafaţă cât Bucureştiul
Blocarea fuziunii presupune şi anularea gruporilor parlamentare UNPR-PMP, ceea ce înseamnă că partidul condus de Traian Băsescu nu va mai avea oameni în toate secţiile de vot.

Cu toate că a promis că, începând cu data de 1 ianuarie 2017 se lasă definitiv de politică, deputatul de Timiș Ion Răducanu, fost președinte UNPR Timiș și PMP Timiș, mai încearcă o ultimă lovitură. Retras de pe locul I a listei de deputați a PMP pentru alegerile parlamentare, Răducanu vrea acum să blocheze fuziunea dintre UNPR și partidul lui Traian Băsescu. Cu toate că se vorbește de această fuziune ca de un fapt împlinit, abia joi se va da o decizie în acest sens în Justiție. Și asta după ce s-au formulat mai multe contestații la adresa fuziunii. Profitând de acest lucru, Răducanu încearcă să dea o lovitură puternică lui Traian Băsescu și PMP. Pentru aceasta are nevoie de sprijinul a 400 de membri din vechiul UNPR, pe care deputatul timișean i-a convocat pentru marți la București. Cu această ocazie se va încerca adoptarea unui document oficial prin care să se blocheze fuziunea, document ce va fi trimis joi la Tribunalul București, mai scrie debanat.ro.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img