spot_img
20.7 C
București
sâmbătă, martie 25, 2023
AcasăActualitateFOTO: Au fost împușcate victimele de la Onești de politiști?

FOTO: Au fost împușcate victimele de la Onești de politiști?

-

A apărut dovada că muncitorii din apartamentul groazei de la Onești au fost împușcați de polițiști. După ce fratale uneia dintre victime a declarat acest lucru, au apărut imaginile cu trupul neînsuflețit care confirmă informația. Pe abdomenul și pe pieptul victimei pot fi văzute urme care seamănă cu cele lăsate de gloanţele de cauciuc. Apare suspiciunea că bărbatul era în picioare atunci când a fost atins de proiectile. Dovada vine după ce, ieri, anchetatorii au negat că gloanțele au atins și victimele. Imaginile și detaliile care urmează au un puternic impact emoțional, transmite Realitatea Plus.

- Reclama -

„Din ce am auzit ar fi fost lovit din greșeală cu niște gloanțe de cauciuc trase de polițiști în timpul intervenției. (…) Nu am apucat să văd, pentru că fratele meu a fost sigilat. Eu nu am văzut tot evenimentul, am fost puțin ferit. Oamenii spun că unul dintre oamenii sechestrați ar fi atacat agresorul. Polițiștii ar fi trebuit să acționeze. Informațiile mele sunt de la firma de servicii funerare. Nu am informații de la spital și nici de la poliție. Ce aud vine de la oamenii din jur, jurnaliști, aparent au mai multe informații decât mine”, a spus Paul Iștoan, la Realitatea PLUS.

”Nu, gloantele de cauciuc și nici una dintre munițiile folosite nu au atins victimele. Victima de 36 de ani prezintă doar plăgi înjunghiate. S-au folosit concomitent cele două tipuri de muniție”, a declarat Alexandru Scurtu, șef SIAS.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img