spot_img
20.3 C
București
miercuri, septembrie 27, 2023
AcasăhighlightFostul soț al Principesei Sofia și-a făcut fundație de utilitate publică cu...

Fostul soț al Principesei Sofia și-a făcut fundație de utilitate publică cu Ion Iliescu

-

Un fost ginere al Regelui Mihai se ocupă în prezent în România de o fundație al cărui președinte onorific este fostul președinte Ion Iliescu.

- Reclama -

Declarația a fost făcută de Michel de Laufenburg, fostul soț al Principesei Sofia, într-un interviu pentru Era News. Cei doi au împreună o fată de 17 ani. Sofia a fost exclusă din Familia Regală în urma căsătoriei cu Kaufenburg deoarece Casa Regală considera că acesta are titluri nobiliare false. După divorț, Sofia a fost reprimită în Familie.

GIEDD – Grupul de Inițiativă Ecologică și de Dezvoltare Durabilă, al cărei președinte onorific este presedintele Ion Iliescu.Această fundație se ocupă în principal de probleme de mediu și ecologie, și de-a lungul ultimilor ani, a făcut educație, prin conferințe și workshop-uri dedicate, în proiectele de dezvoltare durabilă, o temă foarte la modă astăzi, dar care era un domeniu total necunoscut cu câțiva ani în urmă. Acum începe o nouă etapă pentru această fundație, pentru că a fost recunoscută în zona de utilitate publică, așa că vom face în curând un pas mai departe, a declarat Laufenburg.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img