spot_img
30.3 C
București
sâmbătă, august 13, 2022
AcasăAnalizeFostul preşedinte al CJ Teleorman, omul lui Dragnea, numit secretar de stat...

Fostul preşedinte al CJ Teleorman, omul lui Dragnea, numit secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale

-

Deputatul Adrian-Ionuţ Gâdea, fostul preşedinte al CJ Teleorman, este unul dintre cei patru secretari de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale numiţi, luni, de către premierul Sorin Grindeanu. Cum demnitatea de parlamentar este incompatibilă cu funcţia de secretar de stat, Gâdea va trebui să demisioneze din Camera Deputaţilor.

- Reclama -

Adrian-Ionuţ Gâdea a activat în Organizaţia de tineret a PSD Teleorman, în perioada când preşedintele organizaţiei judeţene a partidului era Liviu Dragnea. După alegerea acestuia din urmă ca deputat, în iarna anului 2012, Gâdea a preluat funcţia de preşedinte al CJ Teleorman. După alegerile locale din vara lui 2016, Gâdea a fost reales preşedintele CJ, dar la alegerile parlamentare din 11 decembrie a fost ales parlamentar, de pe locul 2 al listei PSD pentru Camera Deputaţilor din judeţ, imediat după Liviu Dragnea.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...